22. Civilnap a RAM-ban

2019-01-26 20:41:50 - 575 olvasás


Színtársulatunk első ízben kapott meghívást a 22. civilek napja rendezvényre a XIII. kerületi Radnóti Miklós Művelődési Központba.

Zuglói kori a Bosnyák téren

2015-12-18 18:47:16 - 309 olvasás


Mindenkit várunk szeretettel a program keretében egy fergeteges énekes bulira a gyertyagyújtási ceremónia előtt! A múlt évben már megtiszteltek minket a ceremónián való énekléssel, egyszer egy koripályán is felléptünk már, (meg estünk is jó sokat) 🙂 most a kettőt egyidőben lesz alkalmunk kipróbálni. (esés kizárt, max a hó! )

Évad nyitó előadás volt az elmúlt hét végén

2015-10-31 21:00:00 - 546 olvasás


Túl vagyunk évadnyitó Éjszaka Tapintása előadásunkon. Kicsi, de lelkes közönség mellett, zökkenőmentesen.. Köszönet a csapatnak, bravúrosan kb másfél óra leforgása alatt sikerült belaknunk a helyszínt, amely mellesleg mindenkinek nagyon elnyerte a tetszését. Remélem sokáig maradhatunk a Civilházban, gyertek minél többen, mert már csupán két előadásunk lesz az idén!

X. Zuglói Esélyegyenlőségi fesztivál

2015-06-22 10:26:21 - 304 olvasás


Mottó: Egyetlen apró cselekedet is változtat a világon, ahogy egy szál gyufa lángja is elűzi a sötétséget.' Fővédnök: Karácsony Gergely Zugló polgármestere Védnökök: Rozgonyi Zoltán Zugló alpolgármestere Raduly József a magyar kultúra lovagja A fellépők a teljesség igénye nélkül Csongrádi Kata színművésznő Nemadomfel együttes Gáti Pál örökzöld dallamok Napsugár Anna jeltánc A fesztivál főtámogatója a Zuglói önkormányzat

Fuss együtt a Vakrepüléssel!

2015-06-03 17:43:05 - 895 olvasás


11 órától kerül sor az integrált futóversenyre, mely keretein belül önkéntesek segítik a látássérült futókat (a segítőket a szervezők biztosítják, így senki nem marad kísérő nélkül). A "futóverseny" távja 1.2 kilóméter, melyet futva, szaladva, sietve is meglehet tenni. A nap folyamán érzékenyítő sátorral és énekes produkcióval folyamatosan jelen lesz a Vakrepülés Színtársulat. 16 óráig tombolát lehet nyerni játékos feladatok megoldásával, melyen értékes nyeremények lesznek kisorsolva 16 órától. A rendezvény mindenki számára ingyenes, a futóverseny nevezési díj nélküli. Megközelíthetőség: az Őrsvezér teréről induló 82-es troli busz Mogyoródi úti megállójánál kell leszálni. Azon látássérült érdeklődők számára, akik segítséget kérnek az oda jutásban, a szervezők önkéntes kísérőt tudnak biztosítani az Őrsvezér terétől kezdődően (2-es metrótól, vagy a villamos megállótól). A kísérést kérő látássérültek a vakrep@vakrep.hu mail-címen regisztrálhatnak nevük, e-mail-címük, telefonszámuk megadásával 2015. június 5-ödikén 21 óráig. A futáson kívül az alábbi programmal várják a szervezők a közönséget: Magyar Karate-do Szövetség - Zugló (bemutató), Cheerleading bemutató, Cardio Kick-box + Kopcsik Laura kreatív formagyakorlata, gyermek programok, arcfestő, valamint a Vakrepülés Színtársulat érzékenyítő sátra és zenés fellépése. A Hobby Rádió sátrából tudósításokat készítenek a rádió önkéntes munkatársai. Frissülő program itt olvasható.