Térkép

Zuglói Civilház - 1144 Budapest, Csertő park 12.
A helyszín megtalálását segítő videó (hang nélküli):

Partner

Error: Incorrect integer value: '' for column 'id' at row 1

Online Statisztika

Online vendégek: 1

Látogatók ma: 0
Max. napi rekord: 497
Látogatók tegnap: 0
Látogatók a hónapban: 0
Összes látogatók: 207185

Utolsó 24 órában: 
- még nem elérhető -

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.Feliratkoztak: 359

Facebook

Adó 1 %

Színtársulatunk nonprofit szervezetként, a tagok önkéntes munkájával igyekszik szórakoztatni a közönséget. Amennyiben adója 1 %-át még nem ajánlotta fel valamelyik szervezetnek, kérjük segítse munkánkat felajánlásával!
Kedvezményezett neve: Vakrepülés Színtársulat
Adószáma: 18102293-1-41
Kitöltött rendelkező nyilatkozat letöltése (PDF)
Számlaszám (K&H Bank): 10409015-90140600- 00000000

Előadások

2019-02-28 18:00 - Az éjszaka tapintása - Világcsücsök Közösségi Tér - 1132. Budapest, Váci út 50. (2-es kapucsengő) Csatlakozz Facebook-on az eseményhez!
Régebbi előadások

Jegyrendelés

(+36xxx formában):

Partnerünk

Az éjszaka tapintása

Írta - Donáti István
Szereplők:
Rita - Simon Rita
Péter - Pille (Pál Zsolt)
Mariann - Hényel Annamária
Kalliopi - Máj Kriszta
László - Nagy László
Csillag - Borics Nikolett

Hangmester - Pille (Pál Zsolt)

Rendezte - Sallai Zoltán

Misztikus, romantikus történet, mely nem a szokványos módon kerül bemutatásra. A sötét színházban ülő néző két látszólag mindennapi fiatal szerelmi románcának lesz tanúja. Mégis van benne valami rejtélyes. Az író a néző fantáziájára bízza a szálak kibogozását. Reggeli telefonhívás: egy fiú eltűnt. Nővére és - úgy sejtjük - volt kedvese keresésére indul. Péter felkutatásában a nézőtéren ülők is részt vesznek. Izgalmas utazás ez Görögországba, sok kalanddal. Az utazókat népes kísérőtársaság veszi körül, akik minden pillanatban rendelkezésükre állnak, enni-, innivalóval kínálják őket, táncolnak velük. Az utazás és a megérkezés során a "nézőközönség" mindenérzékszervét igénybe veheti a szemén kívül. A gyönyörű görög tengerparton végül a szerelmesek sorsa is megpecsételődik, a darab az élet nagy igazságainak kinyilatkoztatásával végződik. A "néző" számára sok, addig homályos dolog válik világossá, ahogy a besötétített teremben is hirtelen felgyúlnak a fények. Felhívjuk a figyelmet, hogy a kezdés után a teljes sötétség miatt már nem tudjuk leültetni a későn érkezőket. A teremben szőnyegen, párnákon foglalnak helyet a nézők (Széket nem tudunk biztosítani!).

INFORMÁCIÓK

ÓVINTÉZKEDÉSEK AZ UTAZÁS BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN A fedélzetre tilos levinni: szemüveget, táskát, mozgást akadályozó ruhadarabokat, mobiltelefont, hangot és fényt kibocsátó tárgyakat, fényképezőgépet, világítós órát, kamerát és a sötétben más épségét veszélyeztető tárgyakat. A tárgyak megőrzése az utazás ideje alatt biztosított. Az utazás során fontos, hogy mind a két kéz szabad maradjon. Sportos, meleg, kényelmes viselet javasolt. Óvakodjunk a hirtelen mozdulatoktól. Az utazás elején bemutatjuk a próbasötétséget, amennyiben túl erős lenne, ekkor még a helyiség elhagyható. Szíveskedjenek tartózkodni mindenféle beszédtől, ez rendkívüli módon akadályozhatja pilótáinkat a navigációban.

UTAZÁSI JAVASLATOK:

Egymás segítése, szomszédainkra való támaszkodás nemhogy megengedett, de kötelező érvényű. A megváltott jeggyel jogunk van a mellettünk álló ember karját megragadni, ha nem vagyunk önmagunkban biztosak, ugyanakkor kötelezettséget is vállalunk, hogy a tőlünk remélt támaszt biztosítjuk útitársainknak. Félelmeinkre gyógyír lehet egy kézszorítás, közelebb húzódhatunk szomszédunkhoz, hogy ne érezzük magunkat egyedül. Igenis, ha kell, ragadjuk meg az idegen kezeket, vállakat, karokat, ha úgy érezzük, hogy érzéseink-kel nem tudunk megbirkózni, vagy nem eléggé tudunk érzékszerveinkre biztonsággal hagyatkozni. Támaszkodjunk a körülöttünk lévők segítségére, ha szükséges. A sötétségben az egymásrautaltság fokozottabb lesz. Segítsük tehát azokat, akinek erre szükségük van, hogy elérhessék ők is uticéljukat, hogy megtalálhassák belső önmagukat. Ha elszántak vagyunk minderre, akkor egy olyan utazásban lesz részünk, aminek nem csupán nézői, hanem résztvevői is leszünk. Nézzünk szembe bátran félelmeinkkel. Hatalmas kaland lehet, ha ez sikerül.

Támogatónk

EMMIFSZK. Nonprofit KFT.
Generálási idő: 0.30 másodperc - 44 lekérdezés
317,010 egyedi látogató