Fejléc kép
a sötét színház
Az oldal akadálymentesített

Keresés

Keresés

Menü

A Vakrepülés Színtársulat önkéntes szereplőket és segítőket keres 2022-ben is!

A Vakrepülés Színtársulat önkéntes szereplőket és segítőket keres 2022-ben is!
A jelentkezéseket 2022.  augusztus 25-ig várjuk, a meghallgatás időpontja augusztus 27. szombat 15:00!
Helyszíne a Kultúrtanya közösségi tér, 1134. Budapest, Csángó u. 9.

A látássérültekből álló színtársulat a következő feladatkörökre várja önkéntesek jelentkezését:
– A társulat színész adatbázisának felfrissítésére, szereplők pótlására keres önkéntes színjátszókat bármely korosztályból. A szereplő válogatás feltétele egy maximum 3 perces verses, prózás produkció (ének tudás előnyt jelent, de nem feltétel). Kérjük a szöveget előre megtanulni! A színészeknél fontos a tiszta és érthető beszéd, a jó alkalmazkodókészség, a térben való tájékozódás, hiszen külső helyszíneken kb. másfél óra áll a színészek rendelkezésére a helyszín memorizálására.
– A Vakrepülés Várja a technikusi feladatkörökre való jelentkezéseket is, a darabok, énekes bulik hangosítására, a darabokhoz szükséges effektek, zenei betétek kezelésére. Szükséges ismeret: cd-játszó, analóg keverőpult, mikrofonok kezelése.
– Asszisztensi feladatok ellátására is keres a társulat önkénteseket: közönségszervezés, egyéb számítógépes háttérmunkálatok ellátása,
– jelmezes daraboknál frizurák elkészítése, sminkelés, kísérés, vagy a darabok előkészületeinek segítése, ide látó segítők jelentkezését várjuk.
– Ha  a színészkedést még nincs bátorságod kipróbálni, keresünk látássérült asszisztenseket a darabok háttérmunkálatai segítésére, pl. a darabok alatt a színészek keze alá dolgozni ételosztásnál, táncjelenetnél, keleti hangszerek térbeli megszólaltatásánál

Mit kínálunk:
– Részvételt egy összetartó, baráti társaságban
– Utazási lehetőségeket hazai és külföldi helyszíneken
– Önértékelés fejlődése pozitív irányban
– egyedülálló színházi társulatban részvétel.
– Önkéntes munkában történik a részvétel, anyagi vonzata csak kivételes támogatás esetén biztosított.

Jelentkezéseket a vakrep@vakrep.hu E-mail címen, vagy a +36-20-996-8466 telefonszámon várja a szervezet Máj Kriszta elnöknél.