Fejléc kép
Láthatatlan játék a sötétben
Az oldal akadálymentesített

Keresés

Keresés

Menü

Áramszünet

Áramszünet plakát

Fény nélküli sosem látott színes program, ahol olyan szórakozás vár a bátor vállalkozóra a teljes sötétben, amely az ízlelésnek, finom tapintásra vágyó kezeknek, orrnak, fülnek, izgalmas ingere lehet.
Ez időre teljesen besötétítjük a helyiséget, a terület különböző helyszínei azonban átjárhatóak. A rendezvény végén visszaszámlálás után felkapcsoljuk a lámpákat és a látogatók megnézhetik, hogy hol “botorkálták” végig az alkalmat.

A Kultúrtanya közösségi térben foglalható “mini Áramszünet” keretében egy órás programként  élhetik át látogatóink az élményt: ügyességi játékok, tapintható képek felismerése, segédeszköz bemutató teljes sötétben egy kis csoportos (max. 10-15 fős) társaság keretein belül. Itt megkérdezheted mindazt látássérült segítőinktől, amit eddig nem mertél!

Felhívjuk a figyelmet, hogy az Áramszünet nem színdarab, hanem egy olyan interaktív rendezvény, ahol szabadon mozoghat a látogató, több esemény között vándorolhat a sötétben.

A programot külső helyszínen is megtudjuk valósítani, akár egész estés változatban. Ahol a sötétítés nem megoldható, vagy fesztiváli keretek között szabad térben tartjuk a programot, sötétített szemüvegeket biztosítunk az élmény teljessége miatt.

Egyidejűleg, igény szerint párhuzamosan kínálunk különlegesebbnél különlegesebb programokat: táncház, masszázs, jósda, kézműves foglalkozások, Braille névjegykártya készítés, tapintható képek tárlata, vetélkedők, számítógépes,  érzékelési és ügyességi játékok, tombola, büfé és sok más meglepetés.

 

Egyedi időpontok ügyében kérjük egyeztessen az oldal alján található elérhetőségeinken!

 

pille játszik ingben az emberekkel

Kriszta névjegyet csinál, pille adja a játékot adrinak, aki alig látszik

Hölgy arca nincs benne a képben, de az asztalra tett szemüvege és a szemtakarók igen névjegy eszközei és a keze épp csinálja a hallásos játékot

Kriszta osztály előtt

játékok

játék előtt 2 srác