Fejléc kép
Láthatatlan játék a sötétben
Az oldal akadálymentesített

Keresés

Keresés

Menü

Láthatatlan vacsora

A több helyen jól bevált klasszikus “sötétvacsorát” valósítja meg a Vakrepülés Színtársulata teljesen sötétben!

 

Előfordult már, hogy valóban nem találtad a szádat sem evés közben?

Valódi gondot okozott a makaróni, vagy a cérnametélt hossza?
Mit szólnak, ha kieszem az asztalra?

 

Az előítélet lebontó, szemléletformáló program célja, hogy az ép látású személyek is átéljék, átérezzék a mindannyiunk életének egyik fontos részét képező, napi rendszerességgel megvalósuló tevékenységet – az étkezést – látássérült embertársaink aspektusából. Az ép látású résztvevők teljes sötétségben fogyasztják el vacsorájukat, ezzel is elősegítve a saját élményekre épülő empatikus képességek fejlesztését.

 

Az “est” folyamán a Vakrepülés Színtársulat tagjai szolgálják fel az ételt/italt, valamint az oldott hangú beszélgetéseket moderálják, igény szerint karaoke party-t szerveznek, játékos feladatok segítségével teszik érdekesebbé a vacsoraélményt.

 

Az étel megrendelése külső szolgáltató igénybevételével történik, így al a carte rendelés nem lehetséges, csupán az előzetesen egyeztetett ételt tudják felszolgálni.

 

Az ételek nem speciális étrenddel, ételallergiával rendelkezők számára készülnek! A gyártási – vagy csomagolási eljárás során is érintkezhetnek allergén anyagokkal!

Ha bármilyen típusú ételallergiával rendelkezik, jelezze írásban a szervezők felé! A program saját felelősségre látogatható!

 

A program kísérleti jelleggel zajlik, így megszervezését első sorban minimum 8-10 fős baráti társaságok, céges csapatépítő tréningek megvalósítására tudjuk megszervezni! Kérjük, hogy egyeztessen az oldal alján található központi elérhetőségünkön!