Fejléc kép
a sötét színház
Az oldal akadálymentesített

Keresés

Keresés

Menü

Láthatatlan vacsora – kalandos játékokkal a sötétben!

Láthatatlan vacsora

láthatatlan vacsora menüválaszték, felülről fotózva (csak illusztráció!)

Asztal székkel közelről (oldalról csak a fal látszik)

Asztal székkel messzebbről (színpad is látszik)

 

A Vakrepülés Színtársulat elhozza Önnek a már több helyen jól bevált láthatatlan vacsorát, ahol az étkezés valódi kalanddá válik, kiegészítve játékos feladatokkal!

 

Ez nem csupán egy egyszerű vacsora, hanem egy lenyűgöző interaktív játékokkal teli szórakoztató est a sötétben!

Előfordult már, hogy valóban nem találta a saját száját sem evés közben?
Gondot okozott a makaróni, vagy a cérnametélt hossza?
Mit szólnak, ha kieszem az asztalra?

 

Ez a vacsora ideális választás, ha szeretné meglepni barátait, családját vagy kollégáit egy különleges és felejthetetlen élménnyel. A Láthatatlan Vacsora olyan étkezési élményt kínál, amely teljesen eltér a megszokott éttermi vacsoráktól. A sötétség lehetővé teszi, hogy az ízek és az ételek valóban az előtérbe kerüljenek, és minden érzékszervünkkel átéljük az étel varázsát.

 

A sötétben való étkezés izgalmas kalandot nyújt, miközben intim és kommunikatív légkört teremt. A Láthatatlan Vacsora lehetőséget ad arra, hogy közelebb kerüljön társaságához, és élvezze az ételek ízeit egy egészen új módon.

 

Az előítéleteket lebontó, szemléletformáló program célja, hogy az ép látású résztvevők átéljék a mindennapi élet egy fontos részét – az étkezést – látássérült embertársaik szemszögéből. Az interaktív játékokkal teli vacsoraélmény segít fejleszteni az empátiát és megértést.

 

A Vakrepülés Színtársulat tagjai nem csak felszolgálják az ételeket és italokat a sötétben, hanem izgalmas feladatokkal és játékokkal is szórakoztatják a vendégeket. Társasjátékok, humoros feladatok és ügyességi játékok teszik felejthetetlenné az estét, miközben karaoke party is várja azokat, akik hangjukat is szeretnék megmutatni.

 

Fontos megjegyezni, hogy az ételek előzetesen egyeztetett módon kerülnek felszolgálásra külső szolgáltató segítségével, így az a la carte rendelés nem lehetséges. Emellett fontos tudni, hogy az ételek nem készülnek speciális étrenddel vagy ételallergiával rendelkezők számára. A gyártási és csomagolási folyamat során érintkezhetnek allergén anyagokkal.

Ha bármilyen ételallergiával rendelkezik, kérjük, előzetesen jelezze írásban a szervezők felé. A program saját felelősségre látogatható.

 

Ha szeretné átélni a Láthatatlan Vacsora lenyűgöző élményét, ne habozzon időpontot foglalni! Ez az élmény garantáltan emlékezetes marad, és olyan varázslatos világba repíti Önt, ahol az ízek, az élmények és az emlékek összeolvadnak. A Láthatatlan Vacsora – egy este a sötétben, ahol a játék és az ízek találkoznak!

 

Aktuális időpontjainkat megtalálja honlapunkon!

 

Az alábbi űrlap kitöltésével adja meg étel kínálatunkból választását és adatait! A rendezvény előtti nap reggeléig tudjuk fogadni az igényeket!

 

Az ételeket külső szolgáltató biztosítja: Kemal Pasa török ételbár (1134. Budapest, Angyalföldi út 24/c.)

 

    Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy jegy vásárlásukkal együtt érvényes az étel kiválasztás, így készítse elő jegyének sorszámát!