Fejléc kép
a sötét színház
Az oldal akadálymentesített

Keresés

Keresés

Menü

Az Összefogás Napján Komplex Karitatív Programok Várják a cégeket, többek között a Vakrepülés Színtársulat is!

Összefogás napja tervezett program

Az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ Színháztermében 2023. november 22-én délelőtt megrendezésre kerül az Összefogás napja, egy kivételes rendezvény, amely lehetőséget kínál a cégvezetőknek és HR vezetőknek, hogy részt vegyenek egy komplex és komplett karitatív programokkal teli napon.

Az esemény egyedülálló lehetőséget kínál a vállalatoknak és szervezeteknek, hogy CSR (Corporate Social Responsibility) és ESG (Environmental, Social, Governance) stratégiájukat erősítsék meg, miközben növelik cégük jó hírnevét és közösségi szerepvállalásukat.

Az Összefogás napján több mint 15 különböző civil szervezet mutatja be karitatív programjait, amelyeket a résztvevők helyben is kipróbálhatnak. A szervezők között szerepel a HAT Alapítvány, Karitatív Csapatépítés, SKULT13 Divízió, valamint a Budapest XIII. Kerület Civil Kerekasztal és a Vakrepülés Színtársulat szemléletformáló programja is.

Az esemény ideális lehetőséget kínál a csapatépítésre és a munkatársak elkötelezettségének növelésére. Azoknak a cégeknek, akik már régóta keresik az igazán jó CSR vagy karitatív programokat, most van lehetőségük ajánlatot kérni és jelentkezni a nyílt napra.

Az Összefogás napja az első lépés a karitatív kezdeményezések felé, de komplex programokkal várja azokat is, akik már tapasztaltak a CSR területén. Az eseményen a látogatók személyesen találkozhatnak a civil szervezetek képviselőivel és betekintést nyerhetnek azok programjaiba.

Az esemény időpontja: 2023. november 22., szerda, 9:00 – 12:30 között.
Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, Budapest, XIII. József Attila tér 4.

Ha szeretne a cégével részt venni egy remek kezdeményezésben még idén, vagy keresi a tökéletes karácsonyi jótékonysági lehetőséget, a Karitatív Csapatépítő Programot, akkor ne hagyja ki az Összefogás napját. Lépjünk együtt előre a jó ügy és az üzleti siker érdekében!

Cégek jelentkezésének űrlapja: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvs2EcM1N6e51cYA–0I-87qAsMp7BsVq8h-w7w_SulBhGFw/viewform