Fejléc kép
a sötét színház
Az oldal akadálymentesített

Keresés

Keresés

Menü

Civil díjjal ismerték el a Vakrepülés Színtársulat munkáját

Máj Kriszta Civil vándordíjat vesz át Dr. Tóth József polgármestertől

Az idén 25 éves jubileumát ünneplő Vakrepülés Színtársulat Budapest XIII. kerületében működik és tartja előadásait rendszeresen.   Az egyesület tevékenységének elismeréséül 2023-ban a XIII. kerületi képviselő-testület civil ügyekről döntő bizottságának határozata alapján a látássérült színészekből álló egyesület nyerte el az önkormányzat által alapított Civil Vándordíjat.   A 2023-ban 25 éves jubileumát ünneplő Vakrepülés számára külön […]

Az idén 25 éves jubileumát ünneplő Vakrepülés Színtársulat Budapest
XIII. kerületében működik és tartja előadásait rendszeresen.

 

Az egyesület tevékenységének elismeréséül 2023-ban a XIII. kerületi képviselő-testület civil ügyekről döntő bizottságának határozata alapján a látássérült színészekből álló egyesület nyerte el az önkormányzat által alapított Civil Vándordíjat.

 

A 2023-ban 25 éves jubileumát ünneplő Vakrepülés számára külön megtiszteltetés a díj, hiszen ezzel a látássérültek munkáját is elismeri a kerület – hangsúlyozta Máj Kriszta, az egyesület elnöke.

 

Dr. Tóth József, a kerület polgármestere méltató beszédében elmondta, hogy a kerület fontosnak tartja a szemléletformáló programokat, ő is résztvett több hasonló rendezvényen.

 

https://facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0PkuCD7GfRCyR3MvyrjpXrWZJV7UXJuZMfSuHpoc8W9hMvghoS1H5q8bRkn8Sk2wel&id=100050670841099