Fejléc kép
a sötét színház
Az oldal akadálymentesített

Keresés

Keresés

Menü

Fuss együtt a Vakrepüléssel!

11 órától kerül sor az integrált futóversenyre, mely keretein belül önkéntesek segítik a látássérült futókat (a segítőket a szervezők biztosítják, így senki nem marad kísérő nélkül). A „futóverseny” távja 1.2 kilóméter, melyet futva, szaladva, sietve is meglehet tenni.

A nap folyamán érzékenyítő sátorral és énekes produkcióval folyamatosan jelen lesz a Vakrepülés Színtársulat. 16 óráig tombolát lehet nyerni játékos feladatok megoldásával, melyen értékes nyeremények lesznek kisorsolva 16 órától.
A rendezvény mindenki számára ingyenes, a futóverseny nevezési díj nélküli.
Megközelíthetőség: az Őrsvezér teréről induló 82-es troli busz Mogyoródi úti megállójánál kell leszálni. Azon látássérült érdeklődők számára, akik segítséget kérnek az oda jutásban, a szervezők önkéntes kísérőt tudnak biztosítani az Őrsvezér terétől kezdődően (2-es metrótól, vagy a villamos megállótól).
A kísérést kérő látássérültek a vakrep@vakrep.hu mail-címen regisztrálhatnak nevük, e-mail-címük, telefonszámuk megadásával 2015. június 5-ödikén 21 óráig.

A futáson kívül az alábbi programmal várják a szervezők a közönséget: Magyar Karate-do Szövetség – Zugló (bemutató), Cheerleading bemutató, Cardio Kick-box + Kopcsik Laura kreatív formagyakorlata, gyermek programok, arcfestő, valamint a Vakrepülés Színtársulat érzékenyítő sátra és zenés fellépése.

A Hobby Rádió sátrából tudósításokat készítenek a rádió önkéntes munkatársai.

Frissülő program itt olvasható.

2015. június 6-odikán 10 és 16 óra között a Mogyoródi úti sport pályán (Budapest, XIV. kerület, Mogyoródi út 134 – a Váci Mihály kollégium mögött) várja a futni vágyókat és a kulturálisan érzékenyeket a Vakrepülés Színtársulat.