Fejléc kép
a sötét színház
Az oldal akadálymentesített

Keresés

Keresés

Menü

Keskeny Anita

Nevem Keskeny Anita. 1975 Decemberében születtem Szolnokon.
Tanulmányaimat a Vakok Általános Iskolájában kezdtem. Ezt követően gimnáziumban tanultam tovább. Az érettségi vizsga megszerzése után munkába álltam. Munka mellett elvégeztem egy telefonkezelői
tanfolyamot, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének szervezésében. Jelenleg az Újbudai Önkormányzatnál dolgozom mint telefonközpontos.

A színház kisgyermek koromtól fogva vonzott. A 90-es években a
vakok szövetségének volt egy színjátszó csoportja, annak is a tagja
lehettem. Ez egy idő után feloszlott. Ezután sok idő kimaradt, de mindig is vágytam a színészkedésre. 2011-ben lehetőséget kaptam a Bárka színház Lángoló Kerékpár című darabjának egyik szerepére. Nagyon élveztem a szerepjátszást, és az ott megismert színészektől is nagyon sokat tanultam.
Természetesen eközbenhallottam a Vakrepülés Színtársulatról is.  Eljutottam előadásaikra, és minden egyes alkalommal fantasztikusan
éreztem magam. Csodálatos ötletnek tartom ezt a fajta interaktív színjátékot.
A Varázskert örökösei és az Éjszaka Tapintása  című darabjaikat is volt szerencsém megnézni. Az előadásmód profi volt színészi értelemben, és élményekben egyaránt gazdag. Azért örülök, hogy a csapathoz tartozhatok, mert nagyon szeretem a színjátszást, és nyilván tőlük is sokat tanulhatok. Személyesen is kötődöm a csapathoz, mert Kriszta, a társulat tagja általános iskolai osztálytársam volt. Nem elhanyagolható az sem, hogy a csapat nagyon összetartó, és emberileg is mindenki segíti egymást. Örülök az utazásoknak is a fellépések során, mindig nagyon jó a hangulat.